ভ্ৰাম্যমাণ থিয়েটাৰৰ নাট্য তালিকা (২০১১-১২)

অসমীয়া ৱিকিপিডিয়াৰ পৰা
Jump to navigation Jump to search


নাটকৰ তালিকা[সম্পাদনা কৰক]

# থিয়েটাৰ নাটক নাট্যকাৰ অভিনয়ত
আৱাহন আলিংগন অভিজিত ভট্টাচাৰ্য চন্দনা শৰ্মা,
পল ফুকন,
চিন্ময় কটকী আদি
কইনাৰ পদূলি উদুলি-মুদুলি মুনিন বৰুৱা
মা অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
অনুৰাধা আতংক ৰমা বৰ্মন
দধীচি মহেন্দ্ৰ বৰঠাকুৰ
নৱনীতা ভাস্কৰজ্যোতি তালুকদাৰ
আশীৰ্বাদ কিয় এনে হ'ল সেৱাব্ৰত বৰুৱা ৰাগ ঐনিতম,
অৰূপ বৈশ্য,
ৰবীন নেওগ,
গায়ত্ৰী বৰা আদি
শয়নে সপোনে জুবিন অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
তোমাৰ নামেৰে তৰালী সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
ভাগ্যদেৱী মালবিকা মোৰ বান্ধৱী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য যতীন বৰা,
আশা বৰদলৈ,
স্বাগতা বৰুৱা আদি
ৰক্তবিদ্যুৎ পাঠক বি. এ. অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
সাগৰ তুমি ক'ত তিলক বৈশ্য
বীনাপাণি হেল্লো হেল্লো ভণ্টী সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন বিজু বৰকটকী,
ত্ৰৈলোক্য দত্ত,
উত্তম দত্ত,
নিলাক্ষী শইকীয়া আদি
কইনা সজাব কোনে অনন্ত দত্ত
লজ্জা অৱতাৰ সিং
নষ্টচন্দ্ৰ জিতেন শৰ্মা
বৰদৈচিলা অগ্নিগৰ্ভা লেনা প্ৰহাস কুমাৰ ভট্টাচাৰ্য মৃদুল চুতীয়া,
তাৰক দাসআদি
অন্তহীন মৃদুল চুতীয়া
ৰাজপথত দুজনী ছোৱালী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
বৃন্দাৱন বিহ আৰু অমৃত মুনীন বৰুৱা চম্পক শৰ্মা,
ৰাজকুমাৰ তালুকদাৰ,
অলিম্পিয়া আদি
বদনাম চমওক শৰ্মা
মন তই পাগল কিয় অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
ধৰিত্ৰী 'ধুনীয়া ছোৱালীৰ মন অনন্ত দত্ত
দম দমাদম মাদল বাজে সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
মেঘ আৰু নাই কৃষ্ণ বৰদলৈ
উৰুখা পঁজাত তুমি অসীম বৰ্মন
হেঙুল চমক অভিজিত ভট্টাচাৰ্য ৰবি শৰ্মা,
প্ৰসেনজিত বৰা,
কল্পনা,
চিমি আদি
খিৰিকী মুনীন বৰুৱা
মৰীচিকা অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
১০ হিমালয় এপাহি গোলাপ ফুল অভিজিত ভট্টাচাৰ্য নয়ন নিৰ্বান বৰুৱা,
মহেন্দ্ৰ শৰ্মা,
নিশা কাশ্যপ,
ধৰ্মেশ্বৰ তালুকদাৰ আদি
খাৰু মহেন্দ্ৰ শৰ্মা
তৰাই জ্বলাব চাকি সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
১১ ইতিহাস দেউতাএজন বেয়া মানুহ অভিজিত ভট্টাচাৰ্য আকাশদীপ,
ভ্ৰান্তি মেধী,
বিৰাজ বল্লভ,
বিনয় ডেকা আদি
ৰজা সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
সপোনৰ ৰেলগাড়ী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
১২ জাগৰণ দাবানল সেৱাব্ৰত বৰুৱা ভৱেশ বৰুৱা,
পৰেশ গোস্বামী,
মোহন শইকীয়া আদি
ৰণ হুংকাৰ অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
জেদ ধ্ৰুৱজ্যোতি শৰ্মা
১৩ কহিনুৰ ভাল পাওঁ বুলি নক'বা অভিজিত ভট্টাচাৰ্য বৰষা ৰাণী বিষয়া,
দিব্যজ্যোতি দাস,
হীৰেণ মেধি,
দুলুমণি ডেকা আদি
কপৌ ফুল অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
পথ হেমন্ত দত্ত
টাইটানিক হেমন্ত দত্ত
১৪ মঞ্চজ্যোতি ভিক্ষা ভবেন বৰুৱা ত্ৰৈলোক্য শৰ্মা,
ডালিমী মেধী,
তৰুণ ৰাজবংশী,
তপন বৰ্মন আদি
প্ৰিয় শত্ৰু সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
ৰমজানৰ জোনাক সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
১৫ প্ৰাগজ্যোতিষ দাগী ধ্ৰুৱজ্যোতি শৰ্মা অৰূপ বৰা,
দ্বিপেন ভূঞা,
অশ্বিনী বৰুৱা আদি
মায়া মেমচাহাব সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
নিসংগ নায়ক অৱতাৰ সিং
১৬ পৃথ্বীৰাজ বাজী চম্পক শৰ্মা
এখনি নীলা চাদৰ নৃপেন মহন্ত
গৌৰীপুৰীয়া চেংৰী মই ভাস্কৰজ্যোতি তালুকদাৰ
পুৱতী নিশাৰ আজান সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
১৭ ৰাজশ্ৰী বা, বাবা আৰু বাব্‌লি অভিজিত ভট্টাচাৰ্য প্ৰাণজিত দাস,
মীনাক্ষী নেওগ,
মৈত্ৰেয়ী গোস্বামী আদি
বন্দী সেৱাব্ৰত বৰুৱা
'নবীণ মস্তান হেমন্ত দত্ত
১৮ ৰাজমহল অনুৰাধা তোমাৰ বাবে ধ্ৰুৱজ্যোতি শৰ্মা পাঞ্চালী গুপ্তা,
ভাস্কৰ তামূলী,
ৰাজকুমাৰ ঠাকুৰ আদি
লজ্জা সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
মন হেমন্ত দত্ত
১৯ ৰাজতিলক অস্তিত্ব অভিজিত ভট্টাচাৰ্য তপন দাস,
মৃদুল ভূঞা,
দেৱীস্মিতা,
শিশু অভিনেতা 'আপেল' আদি
আত্মসন্ধান হেমন্ত দত্ত
মায়া মাথো মায়া অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
তেজে ধোৱা গামোচা ধ্ৰুৱজ্যোতি শৰ্মা
২০ ৰূপায়ন বেয়া মানুহৰ খং সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন জয়ন্ত দাস,
ৰবীন্দ্ৰ শৰ্মা,
কমল ৰেৱতী,
দীপৰাজ আদি
কুৰুক্ষত্ৰ অৱতাৰ সিং
মই মহাত্মা নহওঁ ধ্ৰুৱজ্যোতি শৰ্মা
মনে মনে মৰম অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
২১ শৰাইঘাট অমাতৰ মাত ৰেবা বৰা প্ৰদীপ নিশীথ,
ৰেবা বৰা,
গুণেন শৰ্মা,
জয়ন্ত বৰুৱা আদি
হিন্দুস্তান-পাকিস্তান প্ৰদীপ নিশীথ
মায়া মাথো মায়া নিৰ্মল দাস
চৰকাৰ সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
২২ শ্ৰীমন্ত শংকৰদেৱ লুকা-ভাকু দেৱজিত শৰ্মা দেৱজিত শৰ্মা,
মমী ডেকা,
যুগল বিহাৰী ডেকা,
স্পন্দন আদি
মৰম যাচিব কোনে সেৱাব্ৰত বৰুৱা
ফাঁকি সমৰেন্দ্ৰ বৰ্মন
২৩ সূৰুয অতৃপ্ত আত্মাৰ বিননি তাৰিণী ডেকা
কবৰৰ কংকাল ভবেন বৰুৱা
কোন আপোন কোন পৰ তাৰিণী ডেকা

লগতে চাওক[সম্পাদনা কৰক]

২০১২ বৰ্ষৰ অসমৰ ভ্ৰাম্যমাণ থিয়েটাৰৰ নাট্য তালিকা

তথ্য সংগ্ৰহ[সম্পাদনা কৰক]