ভ্ৰাম্যমাণ থিয়েটাৰৰ নাট্য তালিকা (২০১৬-১৭)

অসমীয়া ৱিকিপিডিয়াৰ পৰা
Jump to navigation Jump to search
# থিয়েটাৰ (প্ৰযোজক) নাটক নাট্যকাৰ অভিনয়ত
ৰাজমুকুট থিয়েটাৰ
(মানস কলিতা)
বীৰা চম্পক শৰ্মা
নৰসিংহ চম্পক শৰ্মা
চণ্ডাল ৰাজদ্বীপ
থিয়েটাৰ সূৰ্য
(মুনীন্দ্ৰ বৰ্মন)
ত্যাজ্যপুত্ৰ অভিজিত ভট্টাচাৰ্য ভৱেশ বৰুৱা, যতীন বৰা, অঞ্জলি ছেত্ৰী, দীপক তালুকদাৰ, মমী ডেকা, সুকুমাৰ,
ৰাজীৱ ৰাজনীশ, পদ্ম বৰা, উৎপলজ্যোতি নাথ, প্ৰিয়ংকা বৰুৱা, দিক্ষা সোণোৱাল ইত্যাদি
ব'ডীগাৰ্ড অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
মন্ত্ৰী মহোদয় অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
থিয়েটাৰ শতাব্দী
()
অমানুহ চম্পক শৰ্মা
ভাই হিল্লোল কুমাৰ পাঠক
শেষ ঠিকনা প্ৰণৱজ্যোতি ভড়ালী
কহিনুৰ থিয়েটাৰ
()
ব্ৰেকিং নিউজ ৰাজদ্বীপ বৰষাৰাণী বিষয়া
জানোৱাৰ হেমন্ত দত্ত
ৰাধা এবাৰ হাঁহি দে অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
থিয়েটাৰ প্ৰাগজ্যোতিষ
()
এখন বিমান এটা লাভষ্ট'ৰী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য অৰূপ বৈশ্য, সংগীতা, অৰুণ বৰদলৈ, স্নিগ্ধাপ্ৰিয়া, হীৰু বৰঠাকুৰ,
হেমন্ত হাজৰিকা, পংকজ বৰ্মন, জোন ডেকা, চম্পক শৰ্মা, দিব্যজ্যোতি শৰ্মা ইত্যাদি
দানবীৰ ৰমা বৰ্মন
মজনু বলিয়া লায়লা দিৱানী অৱতাৰ সিং
সুদৰ্শন থিয়েটাৰ
(ক্ষীৰোদ খনিকৰ)
বদমাছ ছোৱালী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য পৱিত্ৰপ্ৰাণ বৰা, গৌতম নৰীৰুণ, জুনজুন, কল্পনা শৰ্মা, জয়ন্ত জীৱন,
দ্বীপেন ভূঞা, হৰ্ষ দাস, বিশাল বৰা, গুণেন শৰ্মা ডন সন্দিকৈ, কিশোৰ, দেৱীমণী ইত্যাদি
দস্যুৰাণী পল চন্দ্ৰ আজাদ
কোন তুমি? অৱতাৰ সিং
কামৰূপা থিয়েটাৰ
(মানস কলিতা)
কলংক মচিব কোনে অৱতাৰ সিং
এই প্ৰেম কাৰ বাবে বুবু শৰ্মা
আৱাহন থিয়েটাৰ
(কৃষ্ণ ৰয়)
মৰম দিয়া মোক অভিজিত ভট্টাচাৰ্য মৃদুল ভূঞা, প্ৰস্তুতি পৰাশৰ, প্ৰয়াসী পৰাশৰ, অৰুণ বৰা, মৃণালদ্বিপ গোস্বামী
ৰিতুৰাজ মহন্ত, লাটুমণি ভূঞা, অৰুণ বৰা (কনিষ্ঠ) অৰ্চনা পূজাৰী, ৰাতুল শইকীয়া ইত্যাদি[1]
দিছপুৰৰ হাঁহি অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
মা কালী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
শৰাইঘাট থিয়েটাৰ
(কৃষ্ণানন্দ তামুলী)
চক্ৰবেহু অভিজিত ভট্টাচাৰ্য কুমাৰ দীপ, জ্যোতিকা ভূঞা, পংকজ পূজাৰী, দিব্যজ্যোতি ভৰালী, জয় গোস্বামী, মন বাস্তৱ,
পংকুল বৰা, আকাশ কুমাৰ, মুন শইকীয়া, চানু ডেকা, মৃদুলা ইংতিপি, সোণালী কাশ্যপ ইত্যাদি।[2]
মহাৰণ দেৱজিত শৰ্মা
পণবন্দী ধ্ৰুৱজ্যোতি শৰ্মা
১০ হেঙুল থিয়েটাৰ
()
বেকাৰ বাহুবলী ৰাজদীপ প্ৰসেনজিত, শ্যামন্তিকা শৰ্মা, সঞ্জীৱ শৰ্মা, জীৱন হাতীকাকতী, শংকৰ ৰাজখোৱা,
দেৱজিত বৰা, সীমান্ত কাশ্যপ, বৰ্ণালী বৰুৱা, দীপজ্যোতি দাস, বীৰেন ভূঞা, ধ্ৰুৱজ্যোতি ঢেকিয়ালফুকন ইত্যাদি। [2]
বনৰীয়া ৰাজদ্বীপ
দৰাৰ গাড়ী" মৃদুল চুতীয়া
১১ বৰদৈচিলা থিয়েটাৰ
(নজৰুল ইছলাম)
কক্ষপথ সতীশ দাস ৰাগ ঐনিতম, অংকিতা শইকীয়া, জয়ন্ত দাস, অমৰ মোক্তাৱ, শোভন বৰা,
অবিনাশ হাজৰিকা, কাকু কাকতী, অনুপ ডেকা, হিতেশ, পল্লৱী বৰা, মুন শইকীয়া ইত্যাদি [2]
অন্য এক দুৰ্যোধন শ্যাম সুন্দৰ জালান
কয়দী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
১২ বৃন্দাবন থিয়েটাৰ
(গণেশ ৰায় মেধি (বংকিম))
ৰাজ অট্টালিকা অভিজিত ভট্টাচাৰ্য বিৰাজ বল্লভ, চিন্ময় কটকী, শ্ৰীমন্ত মাধৱ দত্ত, জিতু বৰা,
ইতি ফুকন, কাজল, টিংকু ইত্যাদি [2]
ৰোমান্স অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
ৰজনীগন্ধা অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
১৩ চিৰঞ্জীৱ থিয়েটাৰ
()
সংগীবিহীন মৃদুল চুতীয়া মৃদুল চুতীয়া, গায়ত্ৰী মহন্ত, জেফ্ৰী বক্সী, কস্তুৰী ফুকন, দুলুমণি ডেকা, ধৰ্মেন্দ্ৰ নাথ,
উৎপল ঠাকুৰীয়া, সত্যব্ৰত বৰুৱা, নিৰঞ্জন, অংকুৰজ্যোতি দাস, পুনম বৰা ইত্যাদি [2]
জেতুকা পাতৰ ৰং হেমন্ত দত্ত
ধুনীয়া ছোৱালীজনী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
১৪ বীণাপাণি থিয়েটাৰ
(প্ৰণৱ বৰ্মন (পুতু))
মৰম-এক যন্ত্ৰণা অৱতাৰ সিং ৰমেন তামুলী, পৰেশ হাজৰিকা, সঞ্জীৱ পল, দেৱাশিস শইকীয়া, হোমেশ্বৰ মেধি,
পাৰ্থ শৰ্মা, জান বৰা, চন্দ্ৰ হাজৰিকা, বিনীদা দাস, মনীষা বিষয়া, মিছ নেহা, মৌচুমী শৰ্মা ইত্যাদি [1]
মাজনিশাৰ অতিথি জিতেন শৰ্মা
সেন্দুৰ পিন্ধাব কোনে? ৰমা বৰ্মন
১৫ ইতিহাস থিয়েটাৰ
(অখিল কলিতা)
চাৰ্কাচৰ ছোৱালী অভিজিত ভট্টাচাৰ্য ৰাজকুমাৰ, মুনমী ফুকন, মুকিৰ আহমেদ, জোনালী দেৱী, নাজিমূল ইছলাম,
দীপাংকৰ মালাকৰ, ত্ৰৈলোক্য বৰুৱা, কবিতা দুৱৰা হেমাংগ ইত্যাদি [1]
জতুগৃহ হিল্লোল কুমাৰ পাঠক
দুৰন্ত প্ৰেমিক অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
১৬ ৰাজশ্ৰী থিয়েটাৰ
(বৰ্ণালী ডেকা)
কলংকিনী নায়িকা অভিজিত ভট্টাচাৰ্য জুপিতৰা ভূঞা, মুনমী কলিতা, ৰাতুল দাস, ফ্ৰেংকি বৰুৱা, মৃদুল বৰুৱা, হিৰন্ময় বৰুৱা,
অঞ্জনজ্যোতি বেজ, চন্দন বৰা, হৰেন গগৈ, দিব্যজ্যোতি ভৰালী, বন্তি চেতিয়া, পৰিষ্মিতা নাথ ইত্যাদি [1]
জীৱন সংগ্ৰাম অভিজিত ভট্টাচাৰ্য
দহন চম্পক শৰ্মা
১৭ শংকৰদেৱ থিয়েটাৰ
()
দগাবাজ দেৱজিত ভূঞা
নিশাৰ উৰুলি হিল্লোল কুমাৰ পাঠক
ৰংগীলা বাবু প্ৰদীপ নিশীথ
১৮ থিয়েটাৰ ভাগ্যদেৱী
()
মুখাগ্নি চম্পক শৰ্মা
মঙলবৰীয়া প্ৰেম মৃদুল চুতীয়া
বেতাল পুলিচ ৰাজদীপ

(অসমাপ্ত)

লগতে চাওক[সম্পাদনা কৰক]

তথ্য সংগ্ৰহ[সম্পাদনা কৰক]

  1. 1.0 1.1 1.2 1.3 আমাৰ অসম, চিত্ৰবাণী পৃষ্ঠা, ২২ জুলাই ২০১৬
  2. 2.0 2.1 2.2 2.3 2.4 আমাৰ অসম, চিত্ৰবাণী পৃষ্ঠা, ২২ জুলাই ২০১৬