সমললৈ যাওক

অসমৰ ৱেবছাইটসমূহৰ তালিকা

অসমীয়া ৱিকিপিডিয়াৰ পৰা


বাতৰি কাকত আৰু আলোচনী

বিনামূলীয়া ইণ্টাৰনেট সংস্কৰণ (ই-পেপাৰ) :

নাম ভাষা ৱেবছাইট প্ৰকাৰ পৃষ্ঠা সংখ্যা মূল্য (টকা)
অসম আদিত্য[1] অসমীয়া epaper.asomaditya.com দৈনিক ১২ ৭.০০
অসম বাৰ্তা অসমীয়া asombarta.in দৈনিক ১০ ১০.০০
অসমীয়া খবৰ অসমীয়া assamiyakhabor.com দৈনিক ১২ ৭.০০
দৈনিক গণ অধিকাৰ অসমীয়া epaper.ganaadhikar.com দৈনিক ১২ ১০.০০
দৈনিক জনমভূমি অসমীয়া dainikjanambhumi.co.in দৈনিক ১৪ ৯.০০
নিয়মীয়া বাৰ্তা অসমীয়া niyomiyabarta.com/epaper দৈনিক ১৬ ৮.০০
আমাৰ অসম, पूर्वांचल प्रहरी, The Meghalaya Guardian, The North East Times, অসমীয়া, হিন্দী, ইংৰাজী, ইংৰাজী glpublications.in দৈনিক ১৬
১২
১২
৯.০০
১০.০০
৫.০০
২.০০
দৈনিক প্ৰান্তজ্যোতি বাংলা prantojyoti.in দৈনিক ১২ ৮.০০
সাময়িক প্ৰসঙ্গ বাংলা samayikprasanga.in/epaper দৈনিক ১২ ৮.০০
दैनिक पूर्वोदय হিন্দী epaper.dainikpurvoday.com দৈনিক ১২ ১০.০০
प्रातः खबर হিন্দী pratahkhabar.in দৈনিক ১২ ১০.০০
विकशित भारत समाचार হিন্দী Viksit Bharat Samachar দৈনিক ১০.০০
অসম বাণী অসমীয়া asambani.com সাপ্তাহিক ১৬ ৬.০০
অন্যযুগ অসমীয়া anyayug.com মাহেকীয়া
অসমীয়া বৰ্ণিল অসমীয়া bornil.in মাহেকীয়া ৫০.০০

সংবাদভিত্তিক ৱেবছাইট

নাম ভাষা ৱেবছাইট ধৰণ
অসম খবৰ অসমীয়া, ইংৰাজী asomkhobor.com নিউজ ৱেব
অসম বাৰ্তা অসমীয়া, ইংৰাজী, হিন্দী asombarta.com নিউজ ৱেব
অসমীয়া প্ৰতিদিন অসমীয়া asomiyapratidin.in দৈনিক বাতৰি কাকত
এন.বি. নিউজ অসমীয়া nbnewstv.com Archived 2024-03-14 at the Wayback Machine টেলিভিছন চেনেল
এন.কে. টিভি অসমীয়া as.nktv.com টেলিভিছন চেনেল
ই.টি.ভি. ভাৰত - অসম অসমীয়া (বহুভাষিক) etvbharat.com টেলিভিছন চেনেল
ডি.ৱাই. ৩৬৫ অসমীয়া dy365.in টেলিভিছন চেনেল
ডেইলি হাণ্ট অসমীয়া (বহুভাষিক) dailyhunt.in/assamese নিউজ ৱেব
দৈনন্দিন বাৰ্তা অসমীয়া dainandinbartagroup.in দৈনিক বাতৰি কাকত
দৈনিক অগ্ৰদূত অসমীয়া dainikagradoot.in দৈনিক বাতৰি কাকত
নৰ্থ-ইষ্ট নাও অসমীয়া assam.nenow.in নিউজ ৱেব
নিউজ ১৮ অসম নৰ্থ ইষ্ট অসমীয়া (বহুভাষিক) assam.news18.com টেলিভিছন চেনেল
নিউজ নেক্সট ৱান অসমীয়া newsnextone.com নিউজ ৱেব
নিয়মীয়া বাৰ্তা অসমীয়া niyomiyabarta.com দৈনিক বাতৰি কাকত
প্ৰাগ নিউজ অসমীয়া, ইংৰাজী pragnews.com টেলিভিছন চেনেল
হিন্দুস্থান সমাচাৰ অসমীয়া (বহুভাষিক) hindusthansamachar.in নিউজ ৱেব
Asom Barta ইংৰাজী asombarta.in নিউজ ৱেব
EastMojo ইংৰাজী eastmojo.com নিউজ ৱেব
NEWS LIVE ইংৰাজী, অসমীয়া newslivetv.com টেলিভিছন চেনেল
NK TV ইংৰাজী nktv.com টেলিভিছন চেনেল
North-East Live ইংৰাজী northeastlivetv.com টেলিভিছন চেনেল
NorthEast Now ইংৰাজী nenow.in নিউজ ৱেব
North East Times ইংৰাজী northeasttimes.in নিউজ ৱেব
Pratidin TIME ইংৰাজী pratidintime.com টেলিভিছন চেনেল
Prime News TV [2] [3] ইংৰাজী primenewstv.com টেলিভিছন চেনেল
The Assam Tribune ইংৰাজী assamtribune দৈনিক বাতৰি কাকত
The Sentinel ইংৰাজী sentinelassam.com দৈনিক বাতৰি কাকত
নৰ্থ-ইষ্ট নাও বাংলা bengali.nenow.in নিউজ ৱেব
সাময়িক প্ৰসঙ্গ[4] বাংলা samayikprasanga.in দৈনিক বাতৰি কাকত
The Sentinel হিন্দী hindi.sentinelassam.com নিউজ ৱেব
दैनिक पूर्वोदय [5] হিন্দী dainikpurvoday.com দৈনিক বাতৰি কাকত

অনলাইন ৰেডিঅ' চেনেল

নাম ৱেবছাইট
আকাশবাণী গুৱাহাটী onlineradiofm.in/
AIR Assamese
আকাশবাণী গুৱাহাটী-প্ৰাগজ্যোতিষপুৰ onlineradiofm.in/
AIR Guwahati Pragjyotishpur
ৰেডিঅ' গোপ-চপ‌ ৯৪.৩ এফ.এম.[6] radio.garden/
Radio Gup-Shup
জুবিন এফ.এম. zeno.fm/Zubeen FM
এনিটাইম ইণ্টাৰনেট ৰেডিঅ' zeno.fm/ Anytime Internet Radio
ৰেডিঅ' ৱাও শিলচৰ 1. radioline.co/
Radio Wow Silchar

2. radio.garden/
Radio Wow Silchar

অনলাইন অভিধান

নাম ৱেবছাইট ভাষা
আহোম ৱেব দিক্সনেৰি ahomweb.in আহোম
এংল'-বড়ো দিক্সনেৰি anglo-bodo-dictionary.com বড়ো
চন্দ্ৰকান্ত অভিধান candrakanta অসমীয়া
শব্দ ডট নেট xobdo.org বহুভাষিক

গ্ৰন্থ সম্পৰ্কীয় ৱেবছাইট

নাম ৱেবছাইট ভাষা
বনলতা প্ৰকাশন banalata.in ইংৰাজী, অসমীয়া
বাণী মন্দিৰ banimandir.com ইংৰাজী, অসমীয়া

বিনামূলীয়া ই-বুক

নাম ৱেবছাইট ভাষা
এচামিচ বুকচ্ Assamese Books App অসমীয়া
প্ৰচেষ্টা prosestaa.wordpress.com ইংৰাজী, অসমীয়া
সাৰথি sarothiasom.in অসমীয়া
জোনাক অসম jonakaxom.in ইংৰাজী, অসমীয়া

প্ৰসিদ্ধ ব্যক্তি সম্পৰ্কীয় ৱেবছাইট

নাম ৱেবছাইট বিষয়বস্তুৰ প্ৰকাৰ ব্যৱহৃত ভাষা
ভূপেন হাজৰিকাৰ সোঁৱৰণত bhupenhazarika.com Archived 2011-08-07 at the Wayback Machine ভূপেন হাজৰিকাৰ সবিশেষ ইংৰাজী
সৌৰভ কুমাৰ চলিহাৰ সোঁৱৰণত sauravkumarchaliha.in সৌৰভ কুমাৰ চলিহাৰ ৰচনাৰাজি ইংৰাজী
মুনীন বৰকটকীৰ সোঁৱৰণত muninbarkotoki.org মুনীন বৰকটকীৰ সৱিশেষ অসমীয়া, ইংৰাজী

বিভিন্ন জিলাৰ চৰকাৰী ৱেবচাইট

কোড জিলা চৰকাৰী ৱেবছাইট
BO বঙাইগাঁও http://bongaigaon.gov.in/
CA কাছাৰ http://cachar.gov.in/
DA দৰং http://darrang.gov.in/
DM ধেমাজি http://dhemaji.gov.in/
DB ধুবুৰী http://dhubri.gov.in/
GG গোলাঘাট http://golaghat.gov.in/
KA কাৰ্বি আংলং http://karbianglong.gov.in/
KR কৰিমগঞ্জ http://karimganj.gov.in/ Archived 2014-10-19 at the Wayback Machine
CH চিৰাং http://chirang.gov.in/

অন্যান্য ৱেবছাইট

নাম ৱেবছাইট বিষয়বস্তুৰ প্ৰকাৰ ভাষা
অসমীয়া ৱিকিপিডিয়া as.wikipedia.org তথ্যকোষ অসমীয়া
অসমীয়া ৱিকি উৎস wikisource.org মুক্ত পুথিভঁৰাল অসমীয়া
ৱিকিমিডিয়া কমন্স commons.m.wikimedia.org আলোকচিত্ৰ ভঁৰাল অসমীয়া
সাহিত্য ডট অৰ্গ xahitya.org সাহিত্য অসমীয়া
শ্ৰীমন্ত শঙ্কৰদেৱ সঙ্ঘ srimantasankardevsangha.org ধৰ্ম মূলক অসমীয়া, ইংৰাজী
শংকৰদেৱ.com sankaradeva.com মহাপুৰুষীয়া ধৰ্ম অসমীয়া, ইংৰাজী
আউনীআটী.org auniati.org সত্ৰ অসমীয়া, ইংৰাজী
Assamese Cuisine assamesecuisine.com অসমীয়া খাদ্য ইংৰাজী
Majuli.info majuli.info পৰ্যটন ইংৰাজী
Assam Tourism assamtourism.org পৰ্যটন ইংৰাজী
ৰূপালীপৰ্দা.com rupaliparda.com অসমীয়া চলচ্চিত্ৰ অসমীয়া, ইংৰাজী
সঁফুৰা.net xophura.net সাহিত্য অসমীয়া
Assam.org assam.org অসম সম্পৰ্কীয় ইংৰাজী
Online Sivasagar onlinesivasagar.com শিৱসাগৰ / অসম সম্পৰ্কীয় তথ্যকোষ ইংৰাজী
Tezpur Online tezpuronline.in/ শোণিতপুৰ / অসম সম্পৰ্কীয় তথ্যকোষ ইংৰাজী
আৰণ্যক.org aaranyak.org Archived 2012-11-01 at the Wayback Machine প্ৰকৃতি ইংৰাজী
Natures Foster naturesfoster.org প্ৰকৃতি ইংৰাজী
মিচিং আগম কেবাং misingagomkebang.org মিচিং সাহিত্য ইংৰাজী
অসমীয়া কেলেণ্ডাৰ assamesecalendars.com কেলেণ্ডাৰ অসমীয়া
ই-শিক্ষা aeshiksha.blogspot.com শিক্ষামূলক অসমীয়া
সন্ধান as-search.weebly.com চাৰ্চ্ ইঞ্জিন্ অসমীয়া
Text Convert textconvert.mobie.in লিপ্যন্তৰ অসমীয়া, বহুভাষিক
অনলাইন কীব'ৰ্ড lexilogos.com অসমীয়া অনলাইন কীব'ৰ্ড অসমীয়া, বহুভাষিক
আকাংক্ষা akansya.blogspot.com অসমীয়া ব্ল'গৰ তালিকা ইংৰাজী
কন্দৰ্পজিৎ কল্লোল kandarpajit.blogspot.com ব্যক্তিগত ব্ল'গ অসমীয়া, বহুভাষিক

তথ্য সংগ্ৰহ